Dagbog

22-04-2015

Referat fra Generalforsamling, Kulinarisk Netværk 9/4-2015

Samlet til spisning på Cocotten i Holeby.

1: Velkomst til alle
2: Diregent valgt: Niels Galsgaard, Galsgaard Vin
3: Referent: Dorthe Barholt, Dalbakkegaard
4: Der har ikke været megen aktivitet i året som er gået, det er efter alles ønske at vi fortsætter foreningen på lavt blus! Ca. 1 arrangement om året. Formandens beretning godkendt.
5: Regnskab godkendt
6: ingen indkomne forslag. Anne, Bandholm Frugtplantage spørger til momsregistrering af foreningen – OPGAVE: check op på CVR-nr. Registrering og momsindbetaling…??? Navn: ”Foreningen Kulinarisk Netværk” CVR-Nr: 29338868
7: Kontingent besluttes uændret og er fortsat kr 250,-/årligt. Opkrævning udsendes på mail. Kontingent indbetales over Netbank og fremsendes til dem som pt er eksisterende medlemmer.
8: Palle Andersen, Tokkerupgård genvalgt som formand – det er aftalt at vi ikke forventer mere af ham end tidligere, altså lavt blus.
9: Evt. Vi tog en runde om hvad vi hver især går og laver pt. Tasting Denmark / Coop samarbejde pilotprojekt om logistik af vare-kørsel/afregning mv. Præsenteret for alle. Det besluttes at foreningen skal betale sig fra at få lavet en enkel hjemmeside på det eksisterende domæne. Samt en facebook side med 1 administrator, men hvor alle medlemmer har adgang til at indskrive nyt. Gitte, Fru Hansen Chokolade har oprettet en Facebookside til Kulinarisk Netværk, men den er pt inaktiv, men kunne vist genoplives!

Nye medlemmer er altid velkomne.

Næste års generalforsamling foreslåes at være på ”den Fuldkomne Fisker i Onsevig